Livewire – Voodoo No.1 – Spennende blandingsrock

Livewire – Voodoo No.1 – Spennende blandingsrock

Kite er et spennende norsk rockband som har eksistert med forskjellige besetninger siden 1998. De har så langt gitt ut tre Ep-er, samt deltatt på årets utgave av BY:LARM som gikk av stabelen i Trondheim. Gruppen spiller en rock som beveger seg i et musikklandskap bestående av melodiøs hardrock med røtter i emo.

Denne singelen er den første i en serie av fire.

Vurdert ut i fra denne tosporssingelen er dette en gruppe å følge fremover. De koker sammen en tungrock som ikke ligner mye annen rock her til lands. Lydbildet varierer fra det emoharde, til det nesten poppete og drømmende. Et ganske bredt nedslagsfelt, men låtene fungerer likevel veldig godt.

Det at gruppen virker som en samspilt enhet, og at det ligger en sterk følelse av spilleglede og kreativitet i arrangementene, antyder at denne gjengen kan bli noe stort.

I alle fall blir det veldig spennende å høre hva som eventuelt skulle komme ut av en langspiller.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.