Elsker Du Meg? – Uferdig debut

Elsker Du Meg? – Uferdig debut

Bandets visepop kan til tider minne om en utvannet utgave av band som Postgirobygget og til en viss grad Di Derre. Dessverre faller Englefjes for en stor del gjennom både når det gjelder tekst og melodi. Når bandet i tillegg mangler en hver form for sjarme eller særpreg, er det dessverre lite igjen å glede seg over på Elsker Du Meg?.

De positive tingene som finnes er hovedsakelig enkelte tilløp til fengende melodipartier, men disse forsvinner fort i helheten.

Et Sekund – som altså er bonussporet – er det mest positive på denne utgivelsen. Men også denne sangen skjemmes i likhet med platens øvrige innslag av en platt og uelegant tekst. Men her er i det minste melodien såpass fengende at det er forståelig at enkelte radiostasjoner har funnet plass til den på sine spillelister.

I det mylderet av dyktige norske, unge band som debuterer for tiden blir dessverre Englefjes relativt uinteressante. En blek kopi av Postgirobygget er ikke det vi trenger i 2003.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.