Ønsker seg Spellemannpriser

Ønsker seg Spellemannpriser

Førstkommende torsdag åpner altså Garage Oslo dørene i Grensen 9. I denne omgang er det kafeen i første etasjen som åpner, mens introduksjonen av et like nyoppusset konsertlokale i kjelleren ikke introduseres før medio januar.

Lokalene har vært gjennom en relativt stor ombyggingsfase siden So What! stengte dørene i begynnelsen av oktober.
Og for å gjøre ombyggingen komplett står altså gjeve spellemannstrofeer høyt på ønskelisten.
– Gode erfaringer fra Garage i Bergen tilsier at Spellemannpriser er robuste og flotte dørhåndtak, heter det i en etterlysning som ledelsen gjennom Runar Eggesvik (bildet) går ut med i dag.
– Men siden disse ikke er så lett å få tak i retter vi en appell til musikere som ser en større verdi i at prisen deres blir beundret og befølt av tusenvis av mennesker enn å støve ned på peishylla. Alarmpriser er også fine, men de gjør seg dessverre ikke som dørhåndtak.

Nok av trofeer
Det burde være nok av trofeer disponible for formålet. Både fra lokale oslobaserte Spellemannpris-vinnere og andre. Bare gjennom de siste årene har for eksempel en artist som Morten Abel plukket med seg tre trofeer fra den store prisutdelingen, mens Briskeby stakk av med hele fire priser for så sent som for to år siden.
For øvrig er det henholdsvis bergensgruppene Barbie Bones og Pogo Pops som ga bort sine priser til Garage i Bergen etter først å ha vunnet disse på begynnelsen av nittitallet.

Det gjenstår å se om noen melder seg. I fall du eller noen du kjenner sitter på Spellemanntrofeer som du/dere ikke har plass til på peishyllen, kan du ta kontakt med vår redaksjon, og vi videreformidler kontakt med de ansvarlige hos Garage.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.