Loftgards – Forglemmelig country fra Telemark

Loftgards – Forglemmelig country fra Telemark

I de siste årene har det skjedd mye innenfor country/roots-sjangeren. Men når det innimellom dukker opp band som ikke har hevet blikket de siste 20 årene, og som ikke har oppdaget nyvinningene, blir det bare trist.

Loftgards er et slikt band. Demoen ved samme navn bidrar lite til å utvikle musikken i noen som helst retning. Nå kan man vel neppe mistenke dem for å ha dette som et mål, men den trespors demoen bør glemmes like fort som den kom.

Demoen består av Rosalin, en ode til telemarkskuen Rosalin, Cool, som handler om hvor vanskelig det er å være kul, og Rått parti, om det poetiske (!) ved ragging. Totalt sett er dette forglemmelig: Tekstene er enkle, og rent musikalsk går det i standard firetakter uten noe sprell. Bandet har nok mer å bidra med på en dansescene enn i spilleren hjemme. Det blir nemlig for kjedelig.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.