All Time High – Rockabilly for en ny generasjon

All Time High – Rockabilly for en ny generasjon

La det bare være sagt først som sist, The Accidents spiller skitten og rask 50-talls inspirert hillbilly rock `n` roll med klare punkundertoner. Vokalen til D.Vacuum er grumsete og passer musikken perfekt, stilen til bandet likeså, gjennomførte saker altså.

All Time High er debutskiven til The Accidents og den er en rasende festlig opplevelse som virkelig svinger. Ikke så rart egentlig når bandet består av folk fra blant annet punkband som Voice Of A Generation og Genocide Superstars. Punkbakgrunnen har de kombinert med sin forkjærlighet til 50-talls rockabilly, vi snakker et utgangspunkt det lukter fest av og fest blir det.

Med fete riff, kjappe rytmer, allsang refreng og tekster om damer og alkohol har The Accidents funnet sin uimotståelige vinneroppskrift. Tolv låter med bånn gass som holder jevnt over høy kvalitet, best er nok Mean Mean Woman og den nesten balladeaktige (I`m Never) Coming Back To You, men de andre kommer ikke langt bak.

Dette er ikke videre kompleks musikk, og enkelte vil nok finne det litt ensformig. Dette er uansett dønn ærlig, upretensiøst, ekte og veldig tøft, og i tillegg svinger det jo noe veldig! Anbefales, med andre ord.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.