Brian Wilsons stjernelag

RollingStone.com kan melde at Wilson har fått med seg ingen ringere Sir Paul McCartney, Sir Elton John og Eric Clapton på sitt nye album. Med seg har han også gamle kjenninger fra tiden i The Beach Boys.

Albumet som har fått navnet Gettin’ In Over My head skal etter planene være å finne i butikkhyllene 22. juni. Det er uten tvil knyttet stor spenning til hans første album siden Imagination som kom i 1998.

Broderlig duett
En annen spennende nyhet knyttet til denne utgivelsen er duetten med hans avdøde bror Carl Wilson. Vokalen til storebror Brian skal ha blitt lagt på i forbindelse med denne utgivelsen på sporet Soul Searchin’.

Dette markerer også første gang på mange år at Wilson samarbeider med lyrikeren Van Dyke Parks, kjent fra tekstene han skrev for The Beach Boys.

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.