Rebel Radio – Tilbake med puddelrocken?

Rebel Radio – Tilbake med puddelrocken?

Kids In The Heat er et ungt band som de siste året har jobbet for å sette sammen ei demoskive bestående av 11 låter. Resultatet har blitt Rebel Radio, en hyllest til puddelrocken fra 80-tallet og den gode gamle heavyrocken.

Demoen er spilt inn hjemme hos et av bandmedlemmene og alt arbeid som miksing etc. er gjort selv. Derfor låter det nødvendigvis ikke helt proft, men clouet er å se bak dette faktumet, og prøve å bedømme det materialet som ligger til grunn.

Til å være et amatørband og en selvprodusert plate låter det nemlig ikke så aller verst. Kids In The Heat satser med denne på å nå et større publikum enn det lokale, og planlegger å sende Rebel Radio rundt til plateselskaper, radiokanaler og alle som kanskje kan være en hjelp på veien.

Vokalen er dessverre ett av ankepunktene på platen. Jobben deles av sologitarist Joachim ”Jocko” Laberg og rytmegitarist Halvor Bernås, og det gjør at bandet ikke fremstår med noen klar vokalist. Bernås passer heller ikke til vokaljobben her, siden han mangler den energien Laberg har.

Light The Fuse (Of Love) blir dette ganske klart. Bernås synger versene og Laberg refrengene. Det låter helt greit på verset, men når refrenget kommer merker man hvilken stemme sangen trenger. Med mer øving og trening vil nok imidlertid dette løse seg. Det musikalske er nemlig godt nok.

De andre låtene er meget allsangvennlige, særlig Kissed An Angel, Hydro og American Girl merker seg ut. Musikken er tidvis meget gøyal å høre på, det er tydelig at dette er et band som vet hvor de vil, og hvordan de vil gjøre det.

Platen er ikke å få kjøpt i noen butikker, så vil man høre musikken, må man innom hjemmesiden til bandet. Et besøk der anbefales for å høre hva det dreier seg om. Kids In The Heat er ikke der de vil være ennå, men med øving og jobbing kan det bli bra dette!

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.