Ozzfest kunngjører headliner

Ozzfest kunngjører headliner

Nyheten kom i går at Black Sabbath nok en gang skal ut på veien og lufte seg litt. På Ozzfests hjemmesider står det at det har oppstått et enormt offentlig ønske om en ny Sabbath-turne etter utgivelsen av CD- og DVD-en Black Box: The Complete Original Black Sabbath (1970-1978).

For Ozzy Osbourne-fans er dette gledelige nyheter ettersom det nå bekreftes han igjen skal opptre live etter ulykken som nesten tok livet av ham før jul i fjor. I tillegg så får tilhengerne anledning til å se ham sammen med Tony Iommi og Geezer Butler fra det originale Black Sabbath.

Totalt skal det bli 26 stjernespekkede Ozzfest-konserter som også har kjente navn som Judast Priest, Slayer og Dimmu Borgir(!) blant headlinerne.

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.