Konsertbrann får etterspill i retten

Konsertbrann får etterspill i retten

Bladet Rolling Stone melder at den grusomme brannen som oppsto under en Great White-konsert på The Station Club 23. februar i fjor nå får sitt erstatningsrettslige etterspill. Hundre personer døde, deriblant bandets gitarist Tyler Nelson, mens rundt to hundre personer ble skadet i ulykken som er blant de verste som har rammet en rockkonsert.

Anklager bandet
Advokatene som representerer 226 ofre og deres familier leverte på torsdag i forrige uke inn anmeldelsen som er på hele sytti punkter og som har en liste på 45 anklagede juridiske personer. Anklagene er blant annet rettet mot bandet Great White selv, deres tidligere manager og plateselskap. Det er foreløpig ikke bestemt når saken skal opp.

Great White raste i en pressemelding fra april mot plateselskapet Cleopatra / Deadline Records som de mente utnyttet tragedien ved å lansere samlealbumet Double Dose med bilde av en brennende hai (!!) på coveret.

Øyvind Svaleng

Bibliotekkonsulent, bosatt i Drammen. Twitter: @swazi98chafin Last.fm: last.fm/user/Swazi Rateyourmusic: rateyourmusic.com/~swazi98chafin

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.