The Jan Martens Frustration – Støver lett ned

The Jan Martens Frustration – Støver lett ned

Vår svenske naboer har lenge vært veldig flinke produsenter av rock i alle mulige former, kort sagt rock slik den skal høres. The Jan Martens Frustration hadde en viss suksess med sin forrige utgivelse i hjemlandet, EP-en H-Bomb EP Club – Volym 1, og nå er de her med sin første selvtitulerte fullengder The Jan Martens Frustration. Og joda; nok en gang er det rock som serveres fra søta bror .

Resultatet låter ikke helt ulikt The Soundtracks Of Our Lives. I enkelte stunder er det fryktelig likt, men hva gjør vel egentlig det så lenge musikken holder et høyt nivå? Problemet med The Jan Martens Frustration er at de egentlig ikke holder det nivået. Stort sett er det her snakk om helt ordinær rock, med en forankring i det omtalte TSOOL-landskapet, men med et par innfall fra et band som Isolation Years, samt krydret med en dose Motorpsycho. Gode inspirasjonskilder altså, men hva hjelper vel det når det er ytterst få av låtene som virkelig treffer.

Om vi skal fremheve noe positivt her er Linger On en forbannet bra låt. Den er godt komponert og har et deilig driv i tangentbruken. Det samme kan sies om Through The Fence. Her viser The Jan Martens Frustration at de kan komponere riff og gode melodier. Bare så synd at dette kommer altfor sjeldent fram på dette albumet.

For det er potensiale å spore i låtene her, men det blir sjelden utnyttet. Så og si hvert eneste bidrag på The Jan Martens Frustration forblir anonyme blad som nesten ikke fortjener å bli beskrevet. Albumet, totalt sett, blir med andre ord ganske kjedelig i lengden, og dette blir ikke spilt mange ganger før det lett forsvinner opp i OK-seksjonen av CD-hyllen. I den delen av samlingen som raskt støver ned…

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.