iTunes åpnet i Norge i natt

iTunes åpnet i Norge i natt

iTunes Music Store åpnet i USA i 2003 med stor suksess, og i fjor kom blant andre også Storbritannia, Tyskland og Frankrike med i ordningen. I år er turen altså kommet til Norge. Samtidig åpner iTunes i våre naboland Sverige og Danmark, samt Sveits

Stort utvalg
Musikkutvalget er det ingenting å klage på. Ifølge Apple er over en million sanger tilgjengelig for nedlasting gjennom tjenesten. I tillegg vil det etter hvert være 35.000 låter å velge mellom av norsk musikk levert av Phonophile.

Prisene per sang vil ligge på åtte kroner og låter av Kent, Stereophonics og The Cardigans vil være tilgjengelig ekslusivt for iTunes-brukerne. Prisene på et helt album er heller ikke avskrekkende, og vil normalt koste forbrukeren rundt åtti norske kroner.

Den nyeste versjonen av iTunes kan lastes ned fra nettsidene til Apple Computer.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.