Annie på homoklubb i Berlin

Annie på homoklubb i Berlin

(Panoramabar, Berghain, Berlin – søndag 4. september 2005)
Foto: Promo / Nils F. Skumsvoll

Når man skal erobre et av verdens viktigste musikkmarkeder er det ingen grunn til å ligge på latsiden. Og albumslippet ble derfor straks fulgt opp av en liten tysklandsturne.

Denne helga tok Annie turen innom Panoramabar, en avdeling av Berghain som er en av Berlins hotteste homse-technoklubber.

Her åpner dørene ved midnatt og festen varer utover morgenen, dagen og påfølgende kveld. I hovedlokalet spilles det hard og kald techno, mens i Panoramabar er det også plass til varmere elektronika.

Hippe homser med venninner
Klientellet består av en miks av unge og hippe homser og deres venninner, samt barskere karer i bar overkropp eller for eksempel lærtanga – og kun det. Stedet har også byens største mørkerom. På Berghain selges det også mer vann enn øl.

Fotograf: Nils F. SkumsvollKvart over fire søndag morgen grep Annie mikrofonen på den lille provisoriske scenen på dansegulvet, og holdt en tre kvarter lang showcase akkompagnert av medbrakt bassist/perkusjonist og elektronikk.

Panoramabar var velfylt og publikum så ut til å glede seg til det intime møtet med Norges nye popprinsesse.

Annie er ingen stor vokalist, derfor er det både morsomt og imponerende at hun opptrer live. Vokalen er svak og drukner ofte i lydbildet. Men hun er til gjengjeld tilstedeværende, sjarmerende og ekte.

Gloser fra detektimen
Mellom låtene fortalte hun opptil flere ganger hvor glad hun var for å være i Berlin, småpratet, og slang ut noen intetsigende tyske gloser hun husket fra detektimen. Men det var tvilsomt at tyskerne forsto spøken.

Chewing Gum ble introdusert som en låt «dere har hørt før», uten den helt store responsen. Mens Come Together var på nippet til å ta av. Men først når Annie takket for seg med hiten Heartbeat kokte dansegulvet.

Som ekstranummer serverte Annie en ny låt som kommer ut i oktober: En seig og skitten dancehallinspirert sak kalt Wedding, med det messende refrenget I do, I do, I do.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.