På Nye Eventyr – På ville veier

På Nye Eventyr – På ville veier

Dette var litt trist. MC Optik, Sirius, DVD og Isolasjon har alle sammen kommet med gode soloprosjekter og har potensial til å gjøre store ting for den norsk hip hop-scenen. At denne platen, der de fire forener krefter under The Rovers– fanen, innebærer flere skritt i feil retning, er skuffende.

Så klart er det et og annet å fint her, som På Kanten Av Stupet, Infinite, Min Tur og Jeg Er. Men altfor ofte blir både tekst og produksjon for fjollete til å appellere. Isteden for å prøve å gå nye veier, tråkker de opp stiene som norsk hip hop uten særlig hell har benyttet i mange, mange år allerede. Vi har hørt historiene om blant annet fyldige fyllekuler og sjekkebravader før, og vi også har hørt dem mer engasjerende før.

Det banker et stort hip hop-hjerte i denne ”supergruppen”, det er det liten tvil om. Men den vet ikke hvordan den skal bruke denne følelsen for hip hop, til bryte ut av de fastlagte mønstrene. De prøver å gjøre det samme som Paperboys, det vil si å lage en jiigy og underholdene pop-hop, men lykkes dessverre ikke. Kanskje det rett og slett ikke er plass til alle disse talentene i et og samme prosjekt?

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.