Solstice – Ran på høylys dag

Solstice – Ran på høylys dag

De starter med å kopiere The Soundtrack Of Our Lives (TSOOL) og fortsetter med Motorpsycho. I og for seg to band det i denne anmelderens bok nærmest er en plikt å like. Men når kopieringa blir så opplagt at man må klype seg i armen for å undersøke om man er tilstedeværende, blir det litt for ille.

De to hittil nevnte ofrene for denne tvilsomme hyllesten er jo også selv kjent for å stjele og låne fra rockens mange skattkister. Som oftest gjør de det på en høyst troverdig måte. Og det er nettopp dette det skorter mest på hos The Brimstone Solar Radiation Band (heretter Brimstone). De makter i alle fall ikke å få undertegnede til helt å tro på dem.

Det er heller ikke noe pluss at bandet i gjentatte intervjuer latterliggjør det faktum at enkelte anmeldere gjør jobben sin og påpeker at det er en fin linje mellom det å ha inspirasjonskilder og å beint frem kopiere. De vil ikke bli kalt TSOOL-kopister sier de. Greit nok det, men de er selv de eneste som er i posisjon til å gjøre noe med dette.

For de som lurer på hvordan dette høres ut kan man enten kjøpe denne skiva eller heller velge Motorpsychos Phanerothyme, The Soundtrack Of Our Lives’ Behind The Music, The Best Of The Doors – eller kanskje til og med In The Court Of The Crimson King, av og med King Crimson.

Så gjenstår det bare å ønske The Brimstone Solar Radiation Band lykke til videre på sin jakt etter egne bein å stå på!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.