Swing Swing – Syme Swinger

Swing Swing – Syme Swinger

Plata åpner særdeles lavmælt, med Psychedelic Heart. Låten er svevende, og kanskje ikke så overraskende en psykedelisk sak og den er utrolig skjør, men likevel så vakker at du får et umiddelbart behov for å utøve en eller annen form for omsorg med det samme tonene svinner hen.

På resten av platen er imidlertid lydbildet dramatisk endret. Her snakker vi om toner som kunne ha vært hentet fra den gang Commodore 64 var noe av det hotteste markedet kunne tilby av underholdning. Innledningen er ganske riktig av det rolige slaget, med svake, svevende toner, før det plutselig eksploderer i en herlig og taktfast elektronisk verden.

Å sette Syme i en bås er ikke lett. Her står vi nemlig overfor et vel av lydbilder, både bråkete og nesten forsvinnende lavmælt musikk samlet gjennom åtte spor. Som så mange andre plater av samme karakter er dette en musikalsk opplevelse du må gi noen sjanser. Tidligere nevnte Psycedelic Heart utvikler seg nemlig fra å være forholdsvis uforståelig ved første gjennomlytting til å ende opp som en svært vakker låt etter noen runder i spilleren.

Swing Swing er et sært produkt, det er ikke til å komme unna. Men du verden så befriende det kan være med litt sære toner i blant. Er du ute etter litt spenning i hverdagen kan Syme anbefales.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.