Akustisk dugnad

Akustisk dugnad

Johnny Hide, Thom Hell, Haddy, Belinda Ho, Tim Scott, Christer Knutsen og Oddpop vil servere vakker musikk i trivelige omgivelser, og alle billettinntekter vil gå uavkortet til Flyktninghjelpens arbeid i Nord-Uganda.

Johnny Hide stiller opp
Johnny Hide var den første som takket ja til å stille opp for Dugnad 2006.
– I fjor ble det nesten en moteting å hjelpe. Det var mange sterkt profilerte personer som stilte opp, og det håper jeg det blir nå også. Folk legger merke til engasjementet til offentlige personer, uttalte Johnny Hide til NRK før jul.

Ta turen til Mono lørdag. Du garanteres herved en uforglemmelig aften hva musikalske høydepunkter angår. Konserten starter kl 18.00.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.