Knipset fra scenekanten

Knipset fra scenekanten

Foto: Per Ole Hagen

Fotograf: Per Ole HagenSiden 1997 har han nemlig reist land og strand rundt for å fotografere konserter, og i disse dager kan du se resultatene på Kulturslottet Soria Moria i Oslo i forbindelse med årets Torshovnetter.

Inn- og utland
Hagen har knipset bilder over scenekanten på Norwegian Wood, Notodden Bluesfestival, South by South West (SXSW), Austin City Limits-festivalen, Skånevik Bluesfestival, Uka, Spot 11-festivalen, Lerkendal live, Cowboy & Indianer-weekend, Øya, by:Larm og på Rockefeller. Med denne utstillingen viser han ifølge arrangøren et bredt og variert utvalg av konsertopplevelser i inn- og utland. Fra intens innlevelse av Willie Nelson i Austin, Texas, til en poserende Alex Møklebust (Seigmen) på scenen i teltet i Dødens Dal i Trondheim (bildet).

Utstillingen er gratis, og varer fra 7-13 mars.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.