Heading For The Top – En kule for Bullet

Heading For The Top – En kule for Bullet

Det går hardt for seg når svenske Bullet er i sving; en skakkjørt campingvogn, ild og motorsykler på bandets ufattelig kitsch-harry cover, vitner om det. Så kommer lyden på albumet Heading For The Top, og man spør seg om kjøttfarsen på glinsende motorsykler jobber for en middels prioritert humorsatsing på en mindre anerkjent TV- eller radiokanal.

Et spedere forsøk på å være det som i pressemeldingen omtales som ”The hardest heavy metal-band on earth” trenger man neppe lete etter, ser man bort fra at bandet har en tidligere utgivelse på samvittigheten.

At albumet er dårlig produsert, er ingen unnskyldning, selv om det nok er en medvirkende årsak. Glamrock-vokalen bjeffer seg gjennom låtene, støttet opp av spinkel gitarrunking og repeterende refrenger. Riffene er uoriginale og trommene nesten fraværende, med unntak av forutsigbart plasserte cymbal-markeringer.

Søppel er dette, med mindre man er storsinnet nok til å se det komiske i det hele. Er man mindre lattermild av seg, bør Bullet unngås for enhver pris. Punktum!

Kjersti Lerkerød

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.