Scroll To Top

Amy Winehouse avlyst

Artister: Sjangre:

Dette opplyser Øyafestivalen i en pressemelding. Det norske bandet Minor Majority er hentet inn i siste liten som erstatning.

Avlysningen kommer bare timer før Winehouse skulle stått på scenen i Middelalderparken, og kommer ifølge pressemeldingen overraskende på festivalledelsen. Winehouse har hittil i år avlyst flere konserter, og årsakene er ofte uklare. Ifølge sladrepressen avlyste hun nylig en konsert i Liverpool til fordel for en fuktig kveld på byen.

Til Nettavisen uttaler festivalens PR-sjef at det ikke blir aktuelt å refundere billetter.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer