Win Love Win – Fantastisk, Charlotte!

Win Love Win – Fantastisk, Charlotte!

Skiva Win Love Win er en bølge av behagelige følelser. Her er alt så til de grader gjennomført, uten at det på noe tidspunkt blir kjedelig eller hundre prosent trygt av den grunn.

Charlotte & The Co-Stars byr på melankoli på sitt vakreste presentert gjennom Charlotte Jacobsens herlig originale stemme. For det er langt fra bare den gode produksjonen som gjør plata til noe tilnærmet genialt i norsk målestokk, det er vel så mye vokalistens til tider fantastiske vokalprestasjoner. Knalltøft og mykt på samme tid, om dette er ord som lar seg kombinere i samme setning hva angår musikk.

Og overraskelsene er mange. Et godt eksempel er nydelige Be with you, der du dras inn i en ettertenksom, nesten litt søvndyssende stemning, før du som et knyttneveslag blir tatt på senga og positivt såret med den fengende låten Hurt myself. Noen minutter etterpå blir du imidlertid brutalt dratt ned på jorda igjen med tittelsporet Win Love Win. Her går det med andre ord opp og ned hele tiden, myndig styrt av Charlottes tydelige vokal og et band stødig som få.

Med seg på laget har da også Charlotte & The Co-Stars karer som definitivt vet hva de holder på med. Produsentene av plata er ingen ringere enn Alexander Kloster-Jensen fra Ricochets og Madrugadas Frode Jacobsen. Dette hører man også godt, men med vokalistens tidligere nevnte originalitet er dette fortsatt musikk som står knallstøtt på egne bein – uten at det trengs noen sammenlikning med andre størrelser.

Win Love Win er rett og slett en nydelig plate. Charlotte Jacobsen. Dette må du fortsette med. Lenge.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.