Quiz,’n 1/2, onsdag 28. november

Quiz,’n 1/2, onsdag 28. november

NB! Nytt starttidspunkt! Starttidspunktet er altså flyttet fra klokken 19.00 til 20.00, men vi kjører som normalt fire runder. Tema for runde to er ennå ikke bestemt, mens de tre øvrige rundene som vanlig dreier seg om coverlåter, album og år, og å finne frem til hvilken artist som spiller.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist.

Altså: Quiz’n 1/2 med Panorama på Garage Oslo, onsdag 28. november klokken 20.00!

Velkommen!

Planlegg resten av sesongen ved å følge denne planen for Quiz n’1/2 høsten 2007, som altså går av stabelen sånn omtrent. annenhver onsdag frem til jul:

onsdag 12. desember 2007, klokken 20.00 (sesongavslutning)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.