Steve Earle hyller Townes Van Zandt

Steve Earle hyller Townes Van Zandt

Townes vil inneholde femten låter skrevet av den anerkjente og beryktede låtskriveren og sangeren Townes Van Zandt og vil bli utgitt på selskapet New West og vil altså etter planen bli å finne i platebutikkene 12. mai.

Townes Van Zandt er kjent for sine enkle men gripende melankolske låter og artister som Emmylou Harris, Johnny Cash, Waylon Jennings, Robert Plant & Alison Krauss og The Pretenders har alle gjort versjoner av hans låter om vanskelig kjærlighet og tragiske menneskeskjebner.

Steve Earle traff Van Zandt i 1972 og startet et vennskap som varte helt til Townes Van Zandt døde i 1997 52 år gammel. Earle har også en sønn, Justin Townes som er oppkalt etter hans venn og hovedinspirasjonskilde.

Townes har Earle fått god hjelp av musikere og kollegaer som Tom Morello (Rage Against Machine), kona Allison Moorer og bluegrassutøvere som Tim O’ Brien og Darrell Scott. I tillegg vil sønnen Justin Townes Earle delta for første gang på farens utgivelser. Albumet er produsert av Steve Earle selv og innspilt i studioer i Nashville, hjemme i New York og i Hollywood.

Låtutvalget på Townes ser slik ut:

1. Pancho and Lefty
2. White Freightliner Blues
3. Colorado Girl
4. Where I Lead Me
5. Lungs
6. No Place To Fall
7. Loretta
8. Brand New Companion
9. Rake
10. Delta Momma Blues
11. Marie
12. Don’t Take It Too Bad
13. Mr. Mudd and Mr. Gold
14. (Quicksilver Daydreams Of) Maria
15. To Live Is To Fly

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.