Gratissingel fra Monsters of Folk

Gratissingel fra Monsters of Folk

Det er solide folk som Bright Eyes-medlemmene Conor Oberst og Mike Mogis, singer-songwriteren M Ward og My Morning Jacket-sjef Jim James som står bak Monsters of Folk. Supergruppen gir ut sitt første album i september på Shangri-La Music, med nevnte Mogis som produsent. Til tross for bandnavnet virker den musikalske retningen å være mer inspirert av klassisk pop enn folk.

Den svært lyttbare singelen Say Please kan lastes ned fra bandets hjemmeside. Men husk å være veloppdragen…

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.