Scroll To Top

Lillasyster på norgesturné

Artister: Sjangre: ,

Lillasyster er vel det nærmeste vi kommer comebacket til avdøde LOK som la inn årene og satte ned medstrøms i 2002, da Martin Westerstrand står i spissen for lillesøsterens skitne tungrock.

De har allerede gjort unna halve turneen, men kan denne uka sees både på Fåvang(!) og i Trondheim og Sarpsborg før de tar turen tilbake over kjølen igjen. Men som seg hør og bør, kommer de tilbake når festivalsommeren er over oss.

Turnélista er forøvrig foreløpig denne:

21. april- Oslo/ John Dee
22. april- Bergen/ Hulen
23. april- Sandnes/ Tribute
24. april- Hamar/ Hydranten
28. april- Fåvang/ Kvitfjell Pub og Pizza
29. april- Trondheim/ Instore på Carlings
30. april- Trondheim/ Verkstedhallen (med Torch og Jack Dalton
01. mai- Sarpsborg/ Rock 51

22. mai- Ørstad/ Spon Rockfestival
26. juni- Steinkjer/ Steinkjerfestivalen
30. juli- Storås/ Storåsfestivalen
06. aug- Åndalsnes/ Raumarock

Les mer om Lillasyster:
Hjemmeside
Myspace

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer