Ingen debutantvinner

Ingen debutantvinner

Det meddeler jurysekretariatet i en pressemelding. – Det fantes flere kandidater som juryen syntes var interessante, men som til slutt ikke nådde opp. Vi ser at det fortsatt er et stort behov for prisen og ny søknadsfrist vil bli annonsert allerede i januar, sier Andreas Risanger Meland, sekretær for prisen.

Grappas debutantpris er stiftet av Marianne Berg og Grappa Musikkforlag. Prisen skal gi en starthjelp til uetablerte artister og inkluderer platekontrakt og lansering, og deles ut til debuterende solister og grupper under 30 år, hovedsakelig innenfor sjangrene folkemusikk, vise, jazz, samtidsmusikk og musikk for barn.

Prisen er blitt delt ut årlig siden 2006, og har så langt blitt gitt til Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen, Siri Nilsen og Frida Ånnevik.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.