Scroll To Top

Royalt fra desembergjengen

Artister: Sjangre: ,

Foto: Alicia J. Rose

Det melder musikkavisen Direct Current. Ifølge låtskriver og vokalist Colin Meloy er det nye albumet mer direkte enn det forrige, Hazards of Love fra 2009. Inspirasjonen er hentet fra nettopp R.E.M.

The Decemberists er fra Portland i delstaten Oregon i USA, og slapp sitt debutalbum, Castaways and Cutouts, i 2002. Året etter kom Her Majesty The Decemberists, som ble belønnet med toppkarakter i Panorama. Det nye albumet blir tilgjengelig 18. januar 2011 og utgis på Capitol Records.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer