Vinn signert Simmons-album

Vinn signert Simmons-album

På søndag er han tilbake i Oslo, den meritterte singer/songwriteren fra Woodybury i Tennessee. Stephen Simmons har ofte blitt sammenlignet med artister som Steve Earle, Jackson Browne, Ryan Adams og Bruce Springsteen, og har en anstendig følgerskare både i hjemlandet og i Europa takket være mange år på veien.

I samarbeid med arrangøren C-U! Publicity & Booking har vi to billetter og en signert utgave av albumet The Big Show på cd.

Vi lurer på følgende: – I 2010 sto Stephen Simmons for første gang på en scene i Norge. Hvilken scene var dette?

Send svaret til konkurranse@panorama.no innen torsdag kl 20.00.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.