Scroll To Top

Vinn signert Simmons-album

På søndag er han tilbake i Oslo, den meritterte singer/songwriteren fra Woodybury i Tennessee. Stephen Simmons har ofte blitt sammenlignet med artister som Steve Earle, Jackson Browne, Ryan Adams og Bruce Springsteen, og har en anstendig følgerskare både i hjemlandet og i Europa takket være mange år på veien.

I samarbeid med arrangøren C-U! Publicity & Booking har vi to billetter og en signert utgave av albumet The Big Show på cd.

Vi lurer på følgende: – I 2010 sto Stephen Simmons for første gang på en scene i Norge. Hvilken scene var dette?

Send svaret til konkurranse@panorama.no innen torsdag kl 20.00.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer