Se en levende legende

Den legendariske amerikanske låtskriveren og sangeren Chip Taylor kommer til Oslo med et nytt album i kofferten. F**k All The Perfect People heter den, og ble spilt inn i Halden med norske, svenske og amerikanske musikere.

Vi lurer på følgende: Hva heter Chip Taylors kjente skuespillerbror?

Send svaret til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er fredag 27. januar kl 13.00, så send inn ditt svar allerede i dag.

Chip Taylors karriere strekker seg tilbake til 60-tallet, med velkjente låter som Wild Thing og Angel In the Morning, Can’t Let Go, I Can Make It With You, Country Girl – City Man og Storybook Children. Låtene hans er spilt inn av artister som Jimi Hendrix, Frank Sinatra, Fats Domino, Dean Martin, Janis Joplin, Ike & Tina, Linda Ronstadt, The Pretenders og Bonnie Raitt.

På slutten av 70-tallet trakk han seg tilbake fra musikken, og de neste 20 årene livnærte han seg som gambler. Først på midten av 90-tallet kom mannens comeback som musiker.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.