Konkurranse – Israel Nash Gripka

Konkurranse – Israel Nash Gripka

Konserten skjer i regi av Honkey Tonk Honeysles for øvrig intervjuet Panorama gjorde med de to damene bak dette amerikanakonseptet. Tidligere denne måneden hentet de veteranen Chip Taylor til hovedstaden, nå er det adskillig yngre Israel Nash Gripka som kommer til Oslo.

Debuten fra 2009, New York Town, gjorde at Gripka fikk en god del fans både i USA og Europa. Oppfølgeren Barn Doors and Concrete Floors ble spilt inn på en låve i Catskill Mountains med Sonic Youths Steve Shelley som produsent, og ble sluppet i fjor. Begge platene har fått gode anmeldelser. Musikkskribenten i den engelske avisen The Independent kaller Gripkas vokal «Jaggersk» og mener backingbandet spiller på strengene til både Stones og Faces. Andre anmeldere roser artistens blanding av rock, country, folk og gospel.

Panorama har to album og fire billetter å gi bort til to heldige lesere.

Dette lurer vi på: Hvilke tre norske byer får besøk av Israel Nash Gripka denne måneden?

Send svaret til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er mandag 27. februar kl 12.00.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.