Damon Albarn med ny supergruppe

Damon Albarn med ny supergruppe

Bandet, som har vært på trappene noen år, består foruten Albarn av bassisten i Red Hot Chili Peppers – Flea – samt den nigerianske trommeslageren og låtskriveren Tony Allen.Debutalbumet til Rocket Juice and the Moon slippes 13. mars i år, og kan friste med gjesteartister som Erykah Badu, Fatoumata Diawara og M.anifest. I et intervju med Mojo beskriver Tony Allen musikken som «dansbar funk».

Damon Albarn står bak et stort antall band og prosjekter, med Blur og Gorillaz som de mest kjente og langvarige. Blur kommer til å gjenforenes på scenen på BRIT Awards denne måneden i forbindelse med overrekkelsen av utmerkelsen Outstanding Contribution to Music.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.