Flokker til SoundCloud

Flokker til SoundCloud

Samtidig som folkene bak MegaUpload sitter i varetekt og er siktet for la sine 50 millioner brukere dele rettighetsbeskyttede filer, offentliggjør nå SoundCloud at de har passert 10 millioner brukere.

SoundCloud markedsfører seg som et sted der musikere og amatører kan laste opp og dele sine innspilte lydfiler med hele verden, og i løpet av siste halvår har antall brukere doblet seg. Imidlertid lastes det også opp rettighetsbeskyttede filer på SoundCloud, noe som får teknologiskribent Matt Burns i TechCrunch.com til å spekulere i om tjenesten snart får FBI på besøk.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.