Blur i studio?

Blur i studio?

Foto: Wikipedia/Rama

Spekulasjonene rundt Blurs platecomeback har levd helt siden vokalist Damon Albarn og gitarist Graham Coxon fant tilbake til hverandre i 2009. Da hadde Blur ligget på is siden 2003-utgivelsen Think Tank, som ble spilt inn året etter at Coxon ble bedt om å forlate bandet på grunn av «holdningsproblemer». Siden 2009 har Blur spilt flere konserter samt spilt inn en låt.

Høyprofilerte William Orbit, som blant annet har produsert Blur-albumet 13, sendte i forrige uke en Twitter-melding der han nevnte at han snart skulle i studio med «Damon A». På søndag sendte han en Twitter-melding til Coxon der han roste sistnevnte for gitarsporene han hadde lagt ned og nevnte at vokalen skulle spilles inn 3. mars. Dette har blitt tolket av den alltid entusiastiske britiske musikkpressen som at Blur endelig er i platestudio igjen for å spille inn det som i så fall blir gruppens åttende studioutgivelse siden debuten Leisure fra 1991.

21. februar vil Blur motta utmerkelsen Outstanding Contribution to Music på BRIT Awards.

Fotograf: Wikipedia

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.