Kamelot til Trondheim

Kamelot til Trondheim

Lørdag 7. juni gjester det amerikanske power-metalbandet Kamelot Byscenen i Trondheim på det som er deres eneste norgeskonsert i 2014. Siden deres første norgeskonsert i 2006 har bandet spilt en rekke konserter her på berget og sist de spilte i Trondheim ble det satt opp en ekstrakonsert. Akkurat det kan tyde på at Kamelot har en ikke ubetydelig fanskare i Trondheim. På Europa-turnéen i fjor hadde de med seg trondheimsbaserte Tellus Requiem og det er nettopp de som er et av oppvarmingsbandene sammen med Divided Multitude. Det ligger med andre ord i kortene at dette blir en svett kveld på Byscenen med melodiøse gitarriff, drivende trommer og masse gode låter. Ingen grunn til å sitte hjem på lørdag altså.

Dørene åpner 20.00 og konserten starter 20.30 med 18-årsgrense på gulvet og fri alder på galleriet.

Dato: Lørdag 7. juni
Sted, Byscenen, Trondheim (www.byscenen.no)
Dørene åpner: kl.20.00 (PS! Tidlig konsertstart!)
Aldersgrense: 18 år / Fri alder på galleri

Fridtjof Johansen

1981-modell med sans for gamle ting, kjører tidvis rundt i en original '68 Amazon. Fryktelig dårlig på å skrive om meg sjøl, men det er jeg vel ikke aleine om. Liker alt fra Robbie Williams og Khold til Per Bergersen og Katie Melua. Spiller i Johansen med BeklagerForlaget og håper å få ut EP nr 2 i løpet av vinteren, jeg må bare skrive den ferdig først...