Har du 54 sekunder til overs?

Har du 54 sekunder til overs?

Den trønderske støypunkduoen Barren Womb har debutert sin video «Only Rain man Doesn’t Change» på nettsiden Metalinjection.net. Dette sporet er en del av deres album The Sun’s Not Yellow, It’s Chicken som er tilgjengelig på limitert vinyl/CD fra Spartan records og iTunes.

Vi i Panorama vil ikke være dårligere og kaster oss på denne gode bølgen med 54 sekunders gnistrende raseri fra Trøndelag.

Mats Johansen

Har vært musikkjournalist siden '00 og skrevet for bl.a. Groove og amerikanske Mind Over Metal i tillegg til Panorama. Har fokus på undergrunnen i "heavy music" og smaker på det meste av mollstemt doom metal, den tilbakelente røyken fra stoner rocken, lidenskapen i garasjerock, kosmos i psykedelia og space rock, evigheten i dronerocken og hardrocken inspirert av syttitallet. I tillegg hører jeg også gjerne på mørkstemte singer/songwriters, frijazz, støymusikk, field recordings og black metal. Skriver mer enn gjerne fritekster inspirert av rock. Spiller tekstrock i bandet chrome/vox. Har vært skuespiller på små scener i Oslo. Fotograferer både med LOMO og Hipstamatic.