Har laget filmmusikk med hjelp fra TNT-gitarist

Har laget filmmusikk med hjelp fra TNT-gitarist

Fetter Tom har spilt inn filmmusikk med hjelp fra TNT-gitarist Ronni Le Tekrø.

Forrige gang de bidro med filmmusikk var det til Rådebank, indirekte gjennom Plumbo da de spilte inn en cover-versjon av en Fetter Tom-låt.

Nå kommer Fetter Tom med singelen «På egne Bein», hentet fra bandets kommende album «Sussebass», som er meldt utgitt i 2025. Fetter Tom har også innledet et spennende musikalsk samarbeid med Le Tekrø på den nye plata, som blant har mikset og mastret denne nye singelen til Fetter Tom i hans eget studio.

Låta inngår som lydspor til den norske spillefilmen, “Det eneste vitnet”, som kommer på kino 22. november, i følge YouTube. Likevel gis sangen ut fire uker før. Førpremieren er i kveld, 9. oktober på Odeon. Da får man også en minikonsert med bandet i forkant av filmen. Bandet er vant med å spille mye live, så dette burde bli en god opplevelse for alle som skal se filmen, og ikke bare de rocke-frelste.

Dette er filmplakaten for filmen som Fetter Tom har laget musikk til.

Sangen sparer ikke på krutt, men bidrar likevel til livsbejaende allsang. Plystretemaet ynder til folkelig medvirkning, men vi lurer på om ikke lydbildet er for upolert til å bli en radio-hit. Selve syngingen er også litt lav i forhold til instrumentene.
Gutta synger og spiller stødig, bortsett fra den enslige gitaren helt i starten som «lugger» litt og ikke flyter helt som den burde. Dette er jo også rølperåkk á la Jokke & Valentinerne og Raga Rockers, tonet litt ned og gjort litt mer familievennlig, og vi ser ikke bort fra at denne kan bli en sånn obligatorisk vorspiel-sang som alle fyrer i gang i festlig lag.

Her er filmtraileren til «Det eneste vitnet»:https://www.youtube.com/results?search_query=det+eneste+vitnet

 

Terje Kollevik