MTV Unplugged – Strømløs Dylan

MTV Unplugged – Strømløs Dylan

At fyren har talent, er det ingen tvil om, og han står (også for meg) som en av de absolutt store låtskrivere. Denne MTV-produksjonen viser seg som et produkt hvor Dylan fremstår som en akseptabel sanger (!) som faktisk kler denne produksjonen utmerket.

Denne er det mulig å høre på for oss som til vanlig ikke klare å fordøye hans stemmeprakt, uten at det skjærer skrikende nedover ryggmargen. Låtutvalget får meg også til å nikke gjenkjennende, og får meg saktens til å nynne med på enkelte spor.

Jeg vet at han i tillegg til de utvalgte her også har et stort knippe låter som gjerne burde ha vært med på dette produktet for å gjerne gi platen en bedre dekning av plateartisten Bob Dylan, men dette er tross alt ikke ment å være et «Best Of»-album, så derfor godkjenner jeg utvalget.

Denne utgaven av Dylan bekrefter også at dette er en av de beste konsertene som hittil har kommet i MTV-serien Unplugged, med mulig unntak av Nirvana’s fra i fjor som er den absolutt beste i serien. Jeg vil nesten påstå at skal du kun ha én Dylan-plate i samlingen din, så bør det bli denne såsant du ikke er en svoren tilhenger fra før av.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.