Let’s Push It – Greit nok til utebruk, ikke like velegnet til hjemmebruk

Let’s Push It – Greit nok til utebruk, ikke like velegnet til hjemmebruk

Den nye singelen Don’t Let The Feeling Go er bygget opp på samme vis, og gjenstår som en noe svakere kopi av de to foregående. Alle disse tre hitene er inkludert på dette albumet både i originalversjoner og i remixede utgaver.

Problemet med disse sporene er at de er utrolig like. Jeg hadde selv en liten og ufrivillig «dille-på-periode» her i sommer på Surrender Your Love og kjøpte singelen – trodde jeg! Jeg kom hjem og mente at jeg hadde fått meg låten som jeg var ute etter – men akk, det var feil! Jeg hadde kjøpt Push The Feeling On som var såpass lik at jeg ikke oppdaget blemmen før jeg fikk høre i forbifarten at den het noe annet. Akk, ja…!

Oppskriften og lyden som går igjen på singlene er flittig brukt også på resten av platen. Greit nok på nattklubb, men å sette på en hel CD med dette på hjemmestereoen blir litt masete! Sikkert OK til festbruk, men ikke ellers. Stilen er basert på mye av det samme som ble spilt på diskoteker sent på 70-tallet og tidlig på 80-tallet av band som Kool And The Gang, Earth Wind & Fire, Imagination, osv.

Lyden bærer selvsagt preg av at dette er 90-tall, men de har bevisst forsøkt å beholde noe av det gamle ved bruk av bl. a. analoge synther som går igjen som en rød tråd på hele platen. Det mest positive med denne produksjonen er at den er totalt fri for rap – noe som ser ut til å bli sjeldnere og sjeldnere på dagens utgivelser i dance-grenen. De raskeste låtene får godkjent, mens balladene (hvorfor må absoultt alle ha dem med?) blir for sviskete og uinteressante.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.