Jewel Of The South – Svak utgivelse fra flink kar

Jewel Of The South – Svak utgivelse fra flink kar

Men når det er sagt, skal det legges til at Rodney Crowell i årenes løp har levert noen godkjente album i segmentet mellom country, pop og rock. Sjekk bare Diamonds & Dirt fra 1988 eller Keys To The Highway fra året etter.

Men hans siste tiskudd på stammen, Jewel Of The South klarer ikke å lokke fram de største superlativene. Verken fra anmeldere eller fans (denne inkludert).

De gode låtene er totalt fraværende på dette albumet, og da hjelper det ikke en gang å ha en gjeng supermusikere med seg på laget. For her stiller faktisk John Jorgenson, Steuart Smith, Kenny Aranoff og Barry Beckett alle opp. Uten å klare å tilføre låtene noe spesielt.

Men unntak finnes. Please Remember Me, Thinking About Leaving, Just Say Yes og tittellåten Jewel Of The Southkan i og for seg stemples godkjent. Men dessverre uten at helhetsinntrykket blir nevneverdig hevet.

Mitt tips: Kjøp heller Keys To The Highway som nå foreligger til nice price i din nærmeste platebutikk.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.