Tougher Than Love – Dette svinger!

Tougher Than Love – Dette svinger!

Det er så altfor mange som har forsøkt seg på å lage en vellykket plate basert på denne oppskriften, men det er sjelden kost å se noen klare det. Det finnes utallige syngedamer som gjør en hit eller to og siden forsvinner, for så å gå i glemmeboken. Frøken King her vil forhåpentligvis ikke havne blandt disse.

Diana King fikk seg den starten hun fortjente med hit-singelen Shy Guy som har gått som en farsott over landet i det siste. Shy Guy er selvsagt en låt som det oser hit av, og dette kjennetegner også en god del av de andre sporene. Hennes versjon av Chaka Kahn’s (igjen!) Ain’t Nobody er en liten perle for seg selv, men jeg vil allikevel plukke tittelsporet som min favoritt.

Diana King er en dame som virker selvsikker og praktfull innenfor dance-stilen. Definitivt ingen døgnflue dersom hun klarer å utvikle seg videre og ikke blir faller for fristelsen til å bli den neste Whitney Houston eller Mariah Carey – som vi definitivt ikke trenger! Lykke til videre, Diana, og la oss nyte ditt verk mens du utvikler deg videre (musikalsk sett).

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.