Ring – Out of time?

Ring – Out of time?

The Connells er langt fra noen debutanter, men har vel først nå oppnådd noe særlig oppmerksomhet. At de ikke har fått suksess tidligere kan kanskje skyldes at de kan ha druknet i mengden av flinke band som ønsker å fremstå som noe mer enn gjennomsnittet.

Førsteinntrykket som Ring gir lokker frem minner om R.E.M. anno tidlig åttitall (kan det være fordi at The Connells også kommer fra staten Georgia?) kombinert med endel britiske indieband fra samme periode. Det hele kan muligens krydret med noe Simon & Garfunkel her og der.

Forskjellen er at vi nå har kommet til 1995, og det er ikke lenger noen (med unntak av The Connells?) som spiller åttitalls poprock i dette segmentet lenger.

Hadde Ring vært lansert i 1985 i stedet for ti år senere, hadde dette muligens vært en betydelig utgivelse. Men mitt inntrykk er at dette er rett band til feil tid. Sorry!

Jeg ser likevel ikke helt bort fra at The Connells kan komme med interessante utgivelser i fremtiden. I mellomtiden får jeg gå å nynne på ’74-’75 og leve meg tilbake til gymnasdagene i første halvdel av åttitallet.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.