Sønner Av Norske Jenter – The Kids Greatest Hits – Bevare meg vel…!

The Kids oppnådde en kortvarig stjernestatus her til lands, og som vi knapt har sett maken til siden. Idolene nådde frem hos ungjentene som ennå ikke var tenåringer, mens resten av befolkningen hjalp til med å øke publikumsantallet på park-konsertene deres – for å kaste råtne egg og tomater på «idolene»! Med blekede frisyrer og bløffing på alderen, skulle The Kids erobre verden med sine banale tekster og naive låter. Albumene deres ble innspilt både med norske, svenske og engelske tekster for å tilpasse seg de forskjellige markedene.

Makan skal du lete lenge etter! Jeg skal ikke engang forsøke å plukke frem nostalgiske superlativer – da dette rett og slett ikke er annet enn en syltynn suppe! Det er så dårlig at det ikke engang er morsomt. Tekstene er mye konsentrert rundt det å være pop-stjerne(!). Hør bare på titlene; Fanklubb, Superstar, Sønner Av Norge og Populær. Stort mer er det ikke å si om dette produktet! Skal du simulere det å ha det gøy på et bad taste-party, så er det OK, men ellers; styr unna!

Og til slutt, Tore på jordet: hvorfor har du gravd fram igjen dette sølet?? Gi meg heller 12 overdoser med Take That eller Sputnik (som blir høykvalitet i forhold)!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.