Scroll To Top

The Very Best Of Roy Orbison – Absolutt hørverdig

Artister: Sjangre: , , ,
Karakter

Hans ensomme, gråkvalte stemme, og ikke minst framtoning, skaffet ham hits som Only The Lonely, Crying, Oh Pretty Woman og den Jeff Lynne-produserte You Got It fra suksessalbumet Mystery Girl (1989 – hans siste som ble lansert like etter hans død samme vinter). Plateselskapet Virgin har satt sammen et absolutt hørverdig Best Of-album med alle de gamle slagerne sammen med de beste sporene fra Mystery Girl. Selskapet har på den annen side dessverre valgt å erstatte en del av (vel, mesteparten, egentlig!) de gamle innspillingene med nyere versjoner som er laget på 80-tallet. Det er nok ikke alltid disse holder den samme høye standarden som originalene, men på tross av dette har allikevel The Very Best Of Roy Orbison blitt et fint minne om Roy Orbison’s storhet som sanger og låtskriver.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer