Surf – Jevn og god Bergensk Brit-pop

Surf – Jevn og god Bergensk Brit-pop

Flotte pop-perler dukker opp på rad og rekke på dette nye albumet, og det bør muligens legges til at Pogo Pops aldri har vært jevnere på plate! Frank Hammerslands låter (ja, for det må påpekes at han har en finger med på det meste av stoffet), er alle av et jevnt høyt nivå, og i pop-verden er det nevneverdig at dette bandet ikke har oppnådd større salgstall enn hva de har. Kanskje det har en sammenheng med at drøssevis av britiske band opererer i samme sjanger, og er veletablerte i forhold til dette lille norske bandet. Dessuten har det i løpet av de siste par år nærmest blitt en overflod av flinke pop-band på markedet, så metningspunktet er forlengst nådd.

Surf er en allikevel en plate som holder oppsikstvekkende høy kvalitet – tvers gjennom, mens faren for at den drukner i mengden er påfallende – dessverre! Det er synd, fordi Pogo Pops ellers er i besittelse av alt som skal til for å nå et større publikum. På Surf finnes det flere potensielle hit-singler som med tung markedsføring sannsynligvis ville kunne ha slått an i England som i resten av Europa; vi nevner bare My Mind Explodes, Alligators, Bleeding og Sister Moon som alle har det som trengs av refrenger og melodi. Når alt dette er sagt, skal det til slutt understrekes at Surf er en god plate! Pogo Pops har utvilsomt levert en av årets beste bergenske plater, og jeg anbefaler deg å velge denne framfor mange av alternativene på markedet.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.