Truth Crushed To Earth And Shall Rise Again – Yoda… sikkert!

Truth Crushed To Earth And Shall Rise Again – Yoda… sikkert!

Etter gjennombruddssingelen Jump Around i 1991, har heller ikke dette hip hop bandet særlig mye å tilføre dagens krav til en selvfølgelig eksistens. Jeg er muligens ikke den rette til å uttale meg, men for meg høres dette ut som all annen hip hop, uten at noe som helst rører ved mine innerste sanser. En gjeng rappere som maser og banner i munnen på hverandre, mens trommemaskinen stort sett går i samme takt, litt scratching her og der samt et og annet riff fra reggae-verden.

Med andre ord en typisk hip hop-plate, uten det lille ekstra som skal til for å heve produktet over andre i samme sjanger. Kjedelig mas, spør du meg!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.