Scroll To Top

Staying Up Late With… Piledriver – Kanskje neste gang?

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Duoen behøver nok noe mer tid på å utvikle seg, for låtene i seg selv ser ut til å være det svakeste leddet på denne platen. Jeg kan allikevel forestille meg at de to unge herrene kan komme med et og annet prisverdig i årene som kommer, da her finnes potensiale mellom alle riffene og forvrengingene. Men det bør kanskje samtidig nevnes at de ikke overbeviser nevneverdig med dette produktet, da det hele i lengden blir for anonymt og intetsigende.

Hele produksjonen bærer preg av at det har vært hastverksarbeid, da det meste blir for likt. Men bevares, man skal ikke undervurdere platen heller, for den er heller ikke direkte dårlig! Det spørs bare om jeg gidder å sitte oppe for å høre på dette så altfor sent på kvelden…?

Om skribenten

kommentarer