40 Rareste – For rare barn i alle aldre…!

40 Rareste – For rare barn i alle aldre…!

Maj Britt har etterhvert etablert seg som den mest trofaste artisten for det ynge publikummet her i landet, og har mottatt honnør for sitt arbeide, bl.a. i form av Spellemannspriser. Komponist og musiker Geir Holmsen står for det meste av komposisjonene, men her er også bidrag fra legenden Alf Prøysen.

Maj Britt sjarmerer stort på sin gjennomførte Toten-dialekt, og fortener tittelen som landets beste barne-artist – ihvertfall det siste tiåret. Maj Britt Andersens barnesanger er samtidig et særnorsk fenomen, milevis fra amerikansk fornorsket stoff, og er et tankekors i dagens ultrakommersielle verden.

Rare Maj Britt med hennes rare sanger vil vi ha, og håper at foreldre er våkne nok til å få denne samlingen med seg. Maj Britts 40 Rareste har ihvertfall rukket å bli min 5 år gamle datters store favoritt i året som vi nå forlater – så karakteren er velfortent.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.