Scroll To Top

Live At The Isle Of Wight Festival 1970 – Tommy og alle vennene hans…

Artister: Sjangre: ,
Karakter

I 1970 var The Who på toppen av sin karriere, og fløt fremdeles på sukksessen fra den utmerkede Tommy (en rockopera, og en av de aller beste konsept-albumene som noengang er utgitt).

Gruppens sett fra Isle Of Wight bestod da også hovedsaklig fra Tommy, men større sekstitallshiter som I Can’t Explain, Substitute, My Generation og de to coverlåtene Summertime Blues (Eddie Cochran) og Shakin’ All Over (Johnny Kidd & The Pirates) (som de forøvrig også fremførte på Woodstock-festivalen året før), har også fått plass her.

Pete Townshend serverer oss det ene fete riffet etter det andre, og gutta ellers virker å være i praktslag. Lydkvaliteten er glimrende og innpakningen likeså. Albumet har blitt en god dokumentar over en av tidenes grupper og en av syttiåras beste festivaler!

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer