Live At The Isle Of Wight Festival 1970 – Tommy og alle vennene hans…

Live At The Isle Of Wight Festival 1970 – Tommy og alle vennene hans…

I 1970 var The Who på toppen av sin karriere, og fløt fremdeles på sukksessen fra den utmerkede Tommy (en rockopera, og en av de aller beste konsept-albumene som noengang er utgitt).

Gruppens sett fra Isle Of Wight bestod da også hovedsaklig fra Tommy, men større sekstitallshiter som I Can’t Explain, Substitute, My Generation og de to coverlåtene Summertime Blues (Eddie Cochran) og Shakin’ All Over (Johnny Kidd & The Pirates) (som de forøvrig også fremførte på Woodstock-festivalen året før), har også fått plass her.

Pete Townshend serverer oss det ene fete riffet etter det andre, og gutta ellers virker å være i praktslag. Lydkvaliteten er glimrende og innpakningen likeså. Albumet har blitt en god dokumentar over en av tidenes grupper og en av syttiåras beste festivaler!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.