Soprano In Hollywood – Ikke for de kresne…!

Soprano In Hollywood – Ikke for de kresne…!

For dem som opplevde filmer som Moonlight In Vermont (1943), An American In Paris (1951), Lady Sings The Blues (1972), Rhapsody In Blue (1945), Monte Carlo (1930) og Showboat (1930) vil nok finne ett og annet å glede seg over fra Hollywood’s glansdager, mens andre sannsynligvis vil rynke litt på nesen over de banale og naive komposisjoner som preget denne epoken.

Soprano In Hollywood må betraktes som det den er, en hyllestplate, men dog uten særlig verdi for dem som virkelig vet å sette pris på god opera – en sjanger som neppe hadde overlevd hvis dette var det som skulle prege den. Svisker får vi nok av uansett gren, og jeg vil heller ikke påstå at Lesley Garrett har det som skal til av stemme for å heve dette materialet i en slik grad at det bli interessant.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.