Villains – Dette bandet kan bli STORT!

Villains – Dette bandet kan bli STORT!

De har ihvertfall i løpet av vinteren vent seg til å fremføre sitt stoff foran store folkemengder, og har muligens fått en liten smak på hvordan de fremover må innrette seg. Villains består av 13 gode låter, som får fritt spillerom på albumet. Det er feil å påstå at The Verve Pipe er Pearl Jams strake musikalske motsetning, men takket produsent Jerry Harrison (ex-Talking Heads), lever denne platen sitt selvstendige liv.
Villains består mer eller mindre av høydepunkter, og allerede fra spor nummer én tar det hele av: Barely (If At All), Villains, Reverend Girl, Cup Of Tea, Myself, The Freshmen, Photograph, Omnius Man… ja, for å fortsette platen ut! The Verve Pipe har utvilsomt laget et fantastisk flott album, som musikalsk sett overgår det bandet som de har vært oppvarming for, selv om de opererer i en helt annen musikalsk kategori enn Kiss. Villains smaker fortreffelig, tvers gjennom, og har hos meg allerede påtrukket seg et aldri så lite favorittstempel!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.