Jesus Freak – Med Jesus bak spakene… i Cyberspace?

Jesus Freak – Med Jesus bak spakene… i Cyberspace?

DC Talk gjør nemlig ikke sine ting som en «ny» Cliff Richard eller som Oslo Gospel Choir(!), men opererer heller i et område som nermest kan karakteriseres som en krysning mellom Nirvana, Red Hot Chili Peppers og Lenny Kravitz.
Jesus Freak inneholder 13 vellykkede komposisjoner, som alle i større eller mindre grad er baserte på kristne tekster! Trioen innfører bevisst en slags Jesus-grunge, og er forsåvidt overbevisende nok i sitt forsøk. Musikalsk sett er faktisk også DC Talk usedvanlig oppegående og friske, både når det gjelder arrangementer og kvaliteten over det musikalske. Skal man trekke fram noe som er svakere enn annet på albumet, må det være de roligere partiene, som ved gjentatte gjennomspillinger lett kan virke en smule patetiske i sin form – men bare «litt»! Ellers er det svært lite å trekke på Jesus Freak – et album som rekker så det holder!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.